Dato Søndag d. 1. november 2020, kl. 16:00
Sted Hovedgaden 24, 2690 Karlslunde
Christina Feddersen
Allehelgen Gudstjeneste i Karlslunde erstattes med vandring i skumringen

Pga Covid-19 er det ikke muligt at afholde den traditionsrige Alle Helgens gudstjeneste i Karlslunde Kirke.

I stedet kan du og din familie gå en Alle Helgens rute på kirkegården. Ruten vil være tilgængelige fra søndag den 1. november til tirsdag den 3. november

Startstedet er Karlslunde Kirke. I våbenhuset ligger en vejledning og et kort.

Du/I bliver via kortet ført rundt på kirkegården, hvor der vil være forskellige stationer med forslag til eftertanke og refleksion. Ved den sidste station vil du/I kunne tage et gravlys og tage med hen til jeres gravsted og således slutte på gravstedet for det menneske, som du/I har mistet og gerne vil mindes på denne dag.

Der vil være en præst i Karlslunde Kirke, så du har mulighed for en personlig samtale, i følgende tidsrum:

Søndag den 1. november                  kl. 16.00 – 17.30            præst Christina Feddersen

Mandag den 2. november                kl. 16.30 - 1800              Præst Kirsten Senbergs

Tirsdag den 3. november                  kl. 16.30 – 18.00            præst Christina Feddersen