Dato Tirsdag d. 17. november 2020, Kl. 19:00 til kl. 21:45
Sted Kirkens Hus, Trylleskov Alle 111, 2680 Solrød Strand
Filmaften i Kirkens Hus

Der har været meget svært i løbet af året, men nu lukker vi 2020 af filmmæssigt med en god og positiv film fuld af musikalitet, humor og mennesker, som finder ud af, at der er kraft i at åbne sig for nye mennesker og syn på livet. Undervejs berører vi  emner som at blive alene efter mange års ægteskab, illegal indvandring, fordomme over for andres livsvalg og spørgsmål om at følge loven eller begå civil ulydighed. Det bliver nok at tale om.

Bemærk at filmen vises i Kirkens Hus i stedet for Karlslunde sognegård, som der står i kirkebladet. Her er bedre plads, så vi kan holde afstand. Alle bedes bære mundbind ved ankomst, og når vi bevæger os rundt i lokalet.