Dato Søndag d. 15. november 2020, kl. 15:00
Sted Kirkens Hus, Trylleskov Alle 111, 2680 Solrød Strand
Kirsten Senbergs
Kaare Norge- koncert og fernisering i Kirkens Hus UDSOLGT

Guitaristen Kåre Norge er blevet kåret som årets kunster 2020. I den forbindelse er det lykkedes at få ham til at komme til en kombi kunst-koncert. Ved koncerten spiller han et godt varieret program, hvor der også vil være numre fra et nyt album, der udkommer op mod jul. Kaare Norge behøver ingen præsentation som klassisk guitarist og komponist, men det er ikke alle, der ved at han sideløbende med sin musikalske karriere også er en engageret billedkunstner. Siden Kaare Norges fokus og passion omkring maleriet opstod, har han vist at han besidder lige de egenskaber, som er med til at skabe en dygtig kunstner. Han er nærværende, nysgerrig, iagttagende og formår at få oprigtighed ind i sine landskabsmalerier. Med sin udprægede musiske sans kan man sige, at Kaare Norge komponerer sig vej gennem landskabet og skaber nærvær på en beundringsværdig og rammende måde. Grundet covid-19 er der tilmelding til kirkekontoret fra den 2. november.

Klokken 13:30 starter ferniseringen, og klokken 15:00 starter koncerten.