Dato Tirsdag d. 10. november 2020, Kl. 17:30 til kl. 18:30
Sted Kirkens Hus, Trylleskov Alle 111, 2680 Solrød Strand
Christina Feddersen
UDSOLGT Mortens aften ændres til to- GO

Denne aften fejres Sankt Martin af Tours, også kaldet Morten Bisp. Den traditionelle fællesspisning er aflyst. I stedet gennemføres arrangementet som et TO GO. Man vil kunne hente en herlig middag og en skriftelig lille hilsen fra Karlstrup Kirke, med fortællingen om hvordan Martin af Tours blev til Morten Bisp, en lille bøn, m.m.

Du skal selv hente maden mellem klokken 17.30-18.30 i Kirkens Hus. Her får du lejlighed til en lille snak og et smil. Kan du ikke selv hente, er der mulighed for at få maden bragt ud. Menuen er andesteg m.m.

Der er et bergænset antal kuverter, er tilmelding til arrangementet stadig nødvendigt.

Så tilmeld dig fra den 1. – 6. november til kirkekontoret på tlf. 4615 0644