Dato Søndag d. 4. oktober 2020, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Sted Kirkens Hus, trylleskoven, 2680 Solrød Strand
Karsten Holm band
UDSOLGT Cohen i Kirkens Hus med Karsten Holm band

Vi kender alle legenden Leonard Cohen store sange og prægtig poesi. Koncertfortællingen ”Cohen i Kirkens Hus” tager fat på en række af Leonard Cohens største sange og sætter dem ind i en ramme af mesterens poesi og historie. Fra start til slut har Leonard ordet i ”Cohen i Kirkens Hus”. Han er manden bag alle ordene – både i sangene og fortællingerne imellem sangene. Poesien får lov til at flyde frit. Som publikum får du lov til selv at danne de billeder, der måtte opstå, når du høre Karsten Holm band: Karsten Holm, vokal, gui- tar; Bjørn Bønne Petersen, kontrabas og kor; Martin Blom, diverse guitarer og kor; Knud Erik Fuddi Steengaard, violin og kor.

Grundet covid-19 restriktioner, vil der være tilmelding til koncerten fra den 15. - 25. september til kirkekontoret på telefon: 4615 0644.